sleep all your troubles away

Feb 11, 2012

sukan


aku tak suka bersukan. serius. liga sukan suksis hari tu pon aku jadi penjaga masa jer
tapi bila penjaga masa ni main bola jaring

eh, kau reti jugak main bola jaring ea?
yela, tapi aku tak aktif
lain kali time sukan main la. asyik gosip jer tepi padang
taknak ar, aku sayang lemak aku

aku main half-half jer...semput!

p/s: jangan ingat orang gemuk tak reti bersukan. =]

suka tak???

24 comments

Saturday, February 11, 2012

zaza minat sukan..tp suka tgk je la..hehe..

Saturday, February 11, 2012

sama la kita

Saturday, February 11, 2012

Koding Berkata:
Perkembangan jasmani dan intelektual kena berjalan seiring...

Saturday, February 11, 2012

tapi saya pnya perkembangan tak seiring! hahaha

Saturday, February 11, 2012

tak minat bola jaring... sebab tak suka sukan yang berebut-rebut bola... eheheh

Saturday, February 11, 2012

hahahaha pemalas..kui33..tak de kaitan kan minat dgn malas..dah tak minat bersukan nak buat mcmane kan.. =) huuu salam 1 malaysia dari sy selaku pelajar jurusan sukan..huk33..` nice blog..

do follow my blog ye~ =)

Saturday, February 11, 2012

hahahaha pemalas..kui33..tak de kaitan kan minat dgn malas..dah tak minat bersukan nak buat mcmane kan.. =) huuu salam 1 malaysia dari sy selaku pelajar jurusan sukan..huk33..` nice blog..

do follow my blog ye~ =)

Saturday, February 11, 2012

Wink wink ! Jom joging !

Saturday, February 11, 2012

saje2 joging???? memang tak lah...

Saturday, February 11, 2012

besstt kot main netbal...saudah lme tinggalkan alam netball.klu bdn berisi tp sihat xpe ;)

Saturday, February 11, 2012

saya juga tidak suka bersukan.

lebih suka baca buku atau bercakap.haha

tapi suka menari depan mtv! lol

Saturday, February 11, 2012

bersukan bersenam bereakrasi bersama keluarga, berbudaya sihat, jadikanlah
amalan.


wakakakaka !!

Saturday, February 11, 2012

ouhh tidak ! jgn sayang lemak . Ha Ha Ha . (:

Follow kamu . :D

Saturday, February 11, 2012

lemak satu kenikmatan..haha..jgn sia2 kan

Saturday, February 11, 2012

wah...bakal cikgu ni!

geng lah! hehe

Saturday, February 11, 2012

yup. lemak satu kenikmatan...hahaha

Sunday, February 12, 2012

sama ler...asal sukan je...jd malas...huhu

Sunday, February 12, 2012

ha...kan da sempot kalau men...haha...ni la dier...ish3...kehkehkeh

Sunday, February 12, 2012

memang la semput...jantung terkejut!

Sunday, February 12, 2012

Dah lama tak bersukan. Ahhai -___-

Sunday, February 12, 2012

Assamualaikum,

Masa sekolah dulu mama minat sukan sangat2 ssampai mewakili sekolah , zon dan daerah di Perak. Tapi setakat Form 4 ajer. Now dah jadi omak galakkan anak2 bersukan dan beriadah walau tak mencapai apa2 anugerah sekolah namun badan kena maintain sihat utk senang beribadah. Sihat tubuh badan utk diri sendiri dan family agar hidup lebih ceria dan bahagia. :-) smiles...

Sunday, February 12, 2012

haha
kesimpulan dier...rajen2 la bersukan..kehkehkeh

Sunday, February 19, 2012

majulah sukan untuk negara!..huhu

Monday, February 20, 2012

:) suke sgt jdi ajk.. zz suke tgk sukan je.. hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...