sleep all your troubles away

Nov 16, 2012

budak kita


budak palestin kecik kecik dah pandai pegang senjata nak pertahan agama
budak malaysia asyik retweet pasal cinta. 

contoh:

saya masih muda. saya tak boleh kerja besar besar. saya hanya buat kerja kecil dan senyap senyap. kerja apa? stalk awak.

perempuan akan cakap "pergi jelah" apabila boyfriend dia mahu keluar bersama kawan kawan. tapi dalam hatinya "Ya Allah takutnya dia curang"


memang. memang negara kita aman. macam mana nak pertahan negara dan agama? lebih baik korang baca buku tambah ilmu. takpon prepare untuk pmr dan spm. lebih baik. 

laman sosial itu tidak salah, manusia yang salah guna. aku juga sampai terleka

suka tak???

19 comments

Friday, November 16, 2012

budak2 ni kadang2 lagi matang dari kita yg u ni. matang dalam bercinta jela,yg lain lingkup. sedih

Friday, November 16, 2012

xdek twitter ! ^^ ada blog jer..
bdw, pray for GAZA..amin !

Friday, November 16, 2012

negara kita dh terlalu "pamper" kan budak2 ni dengan program hiburan, nyanyi sana sini...smpai tak ada semangat juang..bukan saje di medan perang, tpi semangat juang nak menuntut ilmu jugak...:)

Friday, November 16, 2012


kakretis- diorang ni kalo cakap pasal cinta, kita pon kalah

ain-takyah la ada twitter2 ni. ahha

zuha- diorang terlampau banyak entertainment.

Friday, November 16, 2012

Budak skrg sibuk nak femes jeee.... X tahu la apa yg dikejarnya... Haha.. Sesetengah la... =p

Friday, November 16, 2012

budak skrg asyik tweet smpai limit takleh tweet dah. dlm tweet tu asek ayat bajet sweet. >:)

Saturday, November 17, 2012

tak tahu nak komen apa :)

Saturday, November 17, 2012

hehe..bru abes praktikal..jap lg jd cikgu la..mmm, bnyk beza zmn praktikal n kerja..nnt sndiri rasa la.. :)

Saturday, November 17, 2012

hahahak. sheda tak kesah sangat budak habes sekolah cakap macam tuu. ni yang form1 form2 dok tweet cinta ni, apehal mak bapak tak pantau ? hehe

Saturday, November 17, 2012


hafiz- diorang nak jadi twit femes bak kata org.

ibnuismaini-twit pon boleh ada limit eh? baru tahu. ahha

Saturday, November 17, 2012


bro hyde - no comment jugak

cikgu faiq - praktikal pon teruk, dah posting apatah lagi

sheda - sebab mak bapak ingat diorang study.

Saturday, November 17, 2012

Untungkan jd rakyat Malaysia

Saturday, November 17, 2012

uncle dah tua pon leka jugak...

baahaha!

Saturday, November 17, 2012

err...itulah. rmai yg tak kisah sal GAZA, palestine tu smua...duk seronok McD, KFC...leka sbb tak berlaku depan hidung mereka...bila berlaku *tak mdoakan supaya berlaku* bru nk tergadah...

Saturday, November 17, 2012

Budak2 kat negara kita ni kan manja..XD

Sunday, November 18, 2012

tau xpe..zmn sy dulu pun xsemanja bdk2 skrg ni huh

Monday, November 19, 2012

tu laa yg beza nya bdk kite dgn bdk palestin =='

Monday, November 19, 2012

pray for gaza too.. aminn :)

Wednesday, November 28, 2012

pray for GAZA ^^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...