sleep all your troubles away

Aug 6, 2011

kelas hari itu


aku masuk dengan bersemangat. siap pinjam kamus bahasa melayu edisi ketiga lagi.

          ok, hantar buku penulisan sekarang

menunggu seketika dan mengira. cukup.

          sekarang saya nak bincang kertas soalan tatabahasa yang saya bagi semalam.

bla bla bla. kami berbincang. suasana bising. aku sabar dan tinggal enam soalan lagi. masuk kali ini sudah 5 kali aku lontarkan dialog ini

          saya cakap sorang sorang ker?

sabar dan akhirnya aku tewas dengan budak darjah empat. sebelum kapur dibaling, sebelum pembaris hinggap di tubuh, aku bangun dan "sekian, terima kasih". ku angkat kakiku keluar kelas dengan hati yang sebal. walaupun masih berbaki lima minit.

maaf murid muridku.
suka tak???

14 comments

Saturday, August 06, 2011

anak murid sekarang pendiam kot..subjektif ya..dulu bm fail boleh la cikgu ajar hmm

Saturday, August 06, 2011

pendiam? takde maknanya diorang nak diam...ada jer bahan nak sembang

Sunday, August 07, 2011

sabar la cikgu.....
tugas cikgu tu berat kan..
well..
huhu..

try la bawak coklet.. time prbncangan tuh.. spa nk jawab,, angkt tgn dgn diam.. klu tak tak dpt coklet.. drjh 4 kan.. coklet masih brmkna bg mreka :p

goodluck cikgu!

Sunday, August 07, 2011

thanks a lot!

bulan puasa..mana boleh bawa coklat. tak pasal2 time rehat, diorang makan.hehe

Sunday, August 07, 2011

bukan senang nak jadi cikgu kan.
dulu ms skola,cikgu suka baling
pemadam papan hitam.haha hg toksah
buat noh..sabaq byk2.
xpon,tembak je.hahah

sabaq lah cikgu ye

jadik cikgu memang banyak dugaannye

:)

Sunday, August 07, 2011

hai cikgu ! hehe...

Monday, August 08, 2011

hai malina! ahahahah

syafiqakarim
tak pernah lagi terlintas idea nak baling pemadam papan hitam.nak try lah! haha

cinta hati
sabar separuh dari iman....

Monday, August 08, 2011

nak jadi cikgu mmg kene byk sabar. tetibe teringat time skolah mcm tu jugak. bincang2 tp bising. xsedar yg cigu kte tgh sakit ati time tu. uhuk huk~ :)

Monday, August 08, 2011

btol tu abbey. sangat sangat sabar. inilah balasan kot, dulu dalam kelas slalu bising! hehe

Monday, August 08, 2011

kesabarn mesti ade dlm diri cikgu yerr , nasib baiklah darjah empat , kalau tingkatan 4 ? hmm

Monday, August 08, 2011

kesabarn mesti ade dlm diri cikgu yerr , nasib baiklah darjah empat , kalau tingkatan 4 ? hmm

Monday, August 08, 2011

baca blog cikgu buat saya gentar pulak cikgu oii.. kalau BM, bahasa lidah sendiri pon dah macam cakap sorang2, nak ngajo BI nanti yang rata-rata kata tak suka, tak taw la cemana cikgu oii >.< banyak2 sabarr ye cikgu :)

Tuesday, August 09, 2011

abgcho-kalo tingkatan 4...pengsan! ahahaha

quenn f-saya tak takutkan awak ea...hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...